Új Széchenyi Terv pályázat

A Sense/Net Zrt. a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap finanszírozásával „Ökológiai lábnyom csökkentés a Sense/Net ECM új verziójának fejlesztésével” tárgyában vezet projektet az Új Széchenyi Terv keretében. Ennek folyamatáról, illetve státuszáról folyamatosan tájékozódhat oldalunkon.A kedvezményezett neve – Sense/Net Zrt.

A projekt címe - „Ökológiai lábnyom csökkentés a Sense/Net ECM új verziójának fejlesztésével”

A szerződött projekt összege - 149 239 440 Ft

A szerződött támogatás összege – 83 223 685 Ft

A támogatás mértéke (%-ban) – 55,77%

A projekt kezdésének dátuma – 2017. július 01.

A projekt befejezési dátuma – 2019. június 30.

A projekt azonosító száma - KFI_16-1-2016-0298


A projekt tartalmának bemutatása

A Sense/Net ECM új verziója a világon egyedülálló módon ötvözi a nyílt forráskód megközelítést és az ASP .NET platformot, a rendkívüli flexibilitást és a bővítési lehetőségek végtelen tárházát. Mindemellett az újonnan bevezetett komponens-szemléletnek köszönhetően minden eddiginél rugalmasabb értékajánlat-rendszert alakíthatunk ki, így ügyfeleinknek csak azt kell megvásárolniuk, amit valóban használnak. Megnyitja cégünk előtt továbbá annak a lehetőségét, hogy a generikus értelemben vett tartalomkezeléstől kissé eltávolodva, a létrehozott komponenseket a megszokottól különböző iparágakba is értékesítsük.

A Sense/Net ECM megadja majd a választás lehetőségét adatbázis technológiák tekintetében, így mindenki a számára legszimpatikusabb megoldást választhatja. Ezzel egy időben megnyitja a teret a cloud szolgáltatók által kínált megoldásokkal való együttműködésre is az új provider kifejlesztésével.

Rendszerünk képes lesz 1 milliárd tartalom kezelésére, így könnyű szívvel jelenthetjük ki, hogy készen áll majd a digitális transzformáció trendjével párhuzamosan megjelenő igények kielégítésére, jelentős energia megtakarítást eredményezve a felhasználóknál, illetve jelentős mértékben csökkentve a papírfelhasználást, amely a fenntartható környezet és erőforrás gazdálkodást segíti. A következő néhány évben arra számítunk, hogy felgyorsul a jelen pillanatban csak papír alapon létező információk digitalizálása és az ilyen digitalizált dokumentumok kezelésére alkalmas szoftverek iránti kereslet. A Sense/Net bővíthetőségéből, testreszabhatóságából és cégünk rugalmas és agilis mivoltából adódóan hatékony partnereknek látjuk magunkat a folyamatba bekapcsolódó nagyvállalatok és állami szereplők számára. Alkalmazásunk felhasználói felületét intuitívra és könnyen kezelhetőre fejlesztjük, miközben biztosítjuk, hogy az egyre nagyobb penetrációval rendelkező mobileszközökön is zavartalan legyen a működés.


SAJTÓKÖZLEMÉNY